Pages

Sunday, March 30, 2014

Melawat

Assalamualaikum...



Aktiviti hari ni melawat anak menakan kat Hospital Sg. Buloh.. Nampak berisi dan muka berseri si Danial tu harini.. rasa lega sikit walau hati masih galau tengok keadaan dia..

si adik dia Danish Mikail nak sangat p jenguk abang dia... rindu katanya.. dah lama tak jumpa abang.. dah lama tak main ngan abang.. ya lah.. sebulan tak jumpa.. camner tak rindu.. dah bawak p jumpa, nahhh excited tak hingat... bleh jumpa pun sat jaa.. 10 minit limit.. undang2 hospital katanya.. follow ja lah kan.. mungkin tak nak budak2 kecik terkena penyakit berjangkit..  mungkin..

dah naik wad, Danial wat muka rilek tengok muka adik.. wat tak excited.. kononnya.. ego melebih2 kauuu.. adik pun duk cerita macam2 ngan abang.. ya lah.. 10 mnit jaa pun.. masa tu berharga sangat2 lah kata dia.. nak kat last time melawat adik, adik cium dahi abang.. tetibe abang marah adik..

"hmm... busuknya mulut adik!!!"

"adik dah gosok gigi la abang pagi tadi.."

"arrrr.... huaaaa..." - menangis sebab mulut busuk

"hmm???"- adik wat muka tak bersalah

kesian adik... tak pasal2 kena marah.. macam2 perangai sorang2.. -.-'' sorang ni bersih sangat.. sorang lagi kuat kiss orang..  huhuhuhuhu layankan je...


#prayfordanialimanuel


No comments:

Post a Comment

feedback