Pages

Friday, December 13, 2013

Hello! Hai Assalamualaikum!

Hari ini.. saya nak tunjukkan contoh-contoh baju yang kami hasilkan di Amy's Collection ..ini sebahagian dari contoh yang kami hasilkan, boleh mula order dan saya akan update design-design baru. Saya juga boleh designkan apa sahaja apa yang anda kehendaki.. setiap design ada caj. jika anda sudah ada design sendiri dan hanya ingin saya tambah/modifikasi juga dikenakan caj. Jangan risau.. harga caj bergantung pada design dan sangat berpatutan. Jika anda menggunakan design sendiri, sedia ada anda maklum.. hanya anda seorang sahaja yang memiliki baju tersebut dan sudah pasti ia memiliki nilai sentimental sendiri walaupun anda harus berbelanja lebih. Selain itu, anda juga boleh membeli pakaian dari butik kami dengan harga yang jauh lebih murah. Selamat bershopping!

Code : ACMUSTACHEEYE2407

Code : ACMUSTACHELENS2407




Thursday, December 12, 2013

Assalamualaikum...

Hari ni, kita cuba LETAK BUTTON LIKE DALAM ENTRY okay... tu pun saya belajar dari Emas Putih Blog ... ermm.. so far tutorial dari Cik Emas Putih ni sangat simple, mudah dan saya dah pun sukses membuatnya! Thank You awak! Sekarang sambung design projek Amy's Collection .. Tak lama lagi dah boleh launch produk dari Amy's Collection !! Tak sabarnya! Anyway.. nanti saya cerita sedikit sebanyak tentang produk kami di entri seterusnya ya.. Tunggu!! :D


Wednesday, December 11, 2013

Hai! Assalamualaikum!

Hi Peeps! Still can't sleep! Mata langsung tak mengantuk! Nak siapkan design2 for my next project of Amy's Collection ... Sesiapa yang gila shopping tapi masih fikirkan BAJET dan still mahukan KUALITI! boleh la pergi shopping kat Amy's Collection !! Dari aksesori, pakaian lelaki dan wanita, kasut, tudung, semua ada! It's all under your budget! Trust me! Sebab saya seorang yang sangat BERJIMAT, sangat mementingkan KUALITI dan KESELESAAN dalam berpakaian... Saya amat memahami anda :)