Pages

Sunday, March 30, 2014

Melawat

Assalamualaikum...



Aktiviti hari ni melawat anak menakan kat Hospital Sg. Buloh.. Nampak berisi dan muka berseri si Danial tu harini.. rasa lega sikit walau hati masih galau tengok keadaan dia..

si adik dia Danish Mikail nak sangat p jenguk abang dia... rindu katanya.. dah lama tak jumpa abang.. dah lama tak main ngan abang.. ya lah.. sebulan tak jumpa.. camner tak rindu.. dah bawak p jumpa, nahhh excited tak hingat... bleh jumpa pun sat jaa.. 10 minit limit.. undang2 hospital katanya.. follow ja lah kan.. mungkin tak nak budak2 kecik terkena penyakit berjangkit..  mungkin..

dah naik wad, Danial wat muka rilek tengok muka adik.. wat tak excited.. kononnya.. ego melebih2 kauuu.. adik pun duk cerita macam2 ngan abang.. ya lah.. 10 mnit jaa pun.. masa tu berharga sangat2 lah kata dia.. nak kat last time melawat adik, adik cium dahi abang.. tetibe abang marah adik..

"hmm... busuknya mulut adik!!!"

"adik dah gosok gigi la abang pagi tadi.."

"arrrr.... huaaaa..." - menangis sebab mulut busuk

"hmm???"- adik wat muka tak bersalah

kesian adik... tak pasal2 kena marah.. macam2 perangai sorang2.. -.-'' sorang ni bersih sangat.. sorang lagi kuat kiss orang..  huhuhuhuhu layankan je...


#prayfordanialimanuel


Friday, March 28, 2014

Tak Matang!!!

Benci melayan orang pra-matang ni.. setiap kali gaduh nak remove FB bagai.. perlu ke weh? perlu ke wat macam tu? rimas pun ada.. kalau tak sebab sayang, aku malas laa nak layan perangai ko ni.. bukan tak nak faham ko yang ada masalah bertimbun-timbun atas kepala, bila aku dah faham.. ko wat macam aku terhegeh-hegeh kat kau. AKU TAK SUKA. FAHAM? tak pasal-pasal je dosa maki kau ni...

malas nak layan kau. baik layan youtube. bye

Friday, February 14, 2014

Tak Rugi Bersabar..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Perkataan pertama yang mampu aku ucapkan... Syukur berkat kesabaranku.. Allah memberi jalan yang mudah untuk aku hadapi dugaan yang diberikan oleh-Nya. :')

Friday, December 13, 2013

Hello! Hai Assalamualaikum!

Hari ini.. saya nak tunjukkan contoh-contoh baju yang kami hasilkan di Amy's Collection ..ini sebahagian dari contoh yang kami hasilkan, boleh mula order dan saya akan update design-design baru. Saya juga boleh designkan apa sahaja apa yang anda kehendaki.. setiap design ada caj. jika anda sudah ada design sendiri dan hanya ingin saya tambah/modifikasi juga dikenakan caj. Jangan risau.. harga caj bergantung pada design dan sangat berpatutan. Jika anda menggunakan design sendiri, sedia ada anda maklum.. hanya anda seorang sahaja yang memiliki baju tersebut dan sudah pasti ia memiliki nilai sentimental sendiri walaupun anda harus berbelanja lebih. Selain itu, anda juga boleh membeli pakaian dari butik kami dengan harga yang jauh lebih murah. Selamat bershopping!

Code : ACMUSTACHEEYE2407

Code : ACMUSTACHELENS2407




Thursday, December 12, 2013

Assalamualaikum...

Hari ni, kita cuba LETAK BUTTON LIKE DALAM ENTRY okay... tu pun saya belajar dari Emas Putih Blog ... ermm.. so far tutorial dari Cik Emas Putih ni sangat simple, mudah dan saya dah pun sukses membuatnya! Thank You awak! Sekarang sambung design projek Amy's Collection .. Tak lama lagi dah boleh launch produk dari Amy's Collection !! Tak sabarnya! Anyway.. nanti saya cerita sedikit sebanyak tentang produk kami di entri seterusnya ya.. Tunggu!! :D


Wednesday, December 11, 2013

Hai! Assalamualaikum!

Hi Peeps! Still can't sleep! Mata langsung tak mengantuk! Nak siapkan design2 for my next project of Amy's Collection ... Sesiapa yang gila shopping tapi masih fikirkan BAJET dan still mahukan KUALITI! boleh la pergi shopping kat Amy's Collection !! Dari aksesori, pakaian lelaki dan wanita, kasut, tudung, semua ada! It's all under your budget! Trust me! Sebab saya seorang yang sangat BERJIMAT, sangat mementingkan KUALITI dan KESELESAAN dalam berpakaian... Saya amat memahami anda :)